zondag 23 maart 2014

Hond Boris


Tadaaah, hond Boris is af. Ik heb hem uiteindelijk gemaakt van Wibra wol 'Saskia' en de oren, de staart en een paar toeren in zijn lijf van Wibra wol 'Silva'. Ik had al wel katoen gekocht, maar omdat ik eerst wilde kijken hoe die zou worden heb ik gekozen om voor acryl te gaan. En wat is hij leuk geworden! Hij is ook iets groter dan dat ik het met katoen zou maken, Boris meet nu ongeveer 35 cm, zittend gemeten. Mijn kids en mijn man vinden Boris ook helemaal leuk geworden en daar word ik dan ook weer een blij mens van.


En zoals ik al in mijn vorige post vermeldde, gaat Boris meedoen aan het goede doelen project op de school van mijn kids., hij wordt namelijk geveild. Dus de hoogste bieder wordt het nieuwe baasje van Boris. Ik hoop echt dat Boris een nieuw fijn huis vindt en dat ze goed voor hem zullen zorgen. En natuurlijk dat ze een leuk bedrag voor Boris gaan betalen tbv KNGF geleidehonden. Maar hierover later meer. 


Ik wens iedereen een fijne dag en een hele dikke knuffel van Boris.

Groetjes, Mariska

2 opmerkingen:

 1. Dit is de eerste hond Boris die ik op een blog tegen kom, sinds mijn zus dit patroontje heeft ontworpen. Hij is erg mooi geworden en wat goed dat hij gaat bijdragen voor een goed doel. Ik hoop dat hij veel geld gaat opbrengen.
  O ja, ik ben nog geen volger van je. Dat ga ik bij deze doen.
  Groetjes van Gerda. (Haakfeest).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Gerda,
  Wat leuk dat jouw zus dit patroon ontworpen heeft, ik vind de patronen erg fijn. En welkom op mijn blog!
  Groetjes, Mariska

  BeantwoordenVerwijderen