zaterdag 20 december 2014

Druk aan de haak

In de plaats waar ik woon hebben we diverse fb groepen waar je o.a. je spullen kan verkopen. Begin december had ik daar een advertentie geplaatst met 
de poncho voor mijn nichtje.  

Dit was mijn tekst in de advertentie: "Wil je ook een heerlijke poncho met eventueel bijpassende muts voor bijvoorbeeld je dochter? Ik haak op bestelling. Voor meer info kan je mij een pb sturen". 

Nou, ik heb het geweten. Er waren veel reacties en veel vragen over hoeveel het kost natuurlijk. Uiteindelijk heeft het mij een aantal leuke opdrachten opgeleverd en ben ik druk aan de haak met bestellingen maken. Voor mij is dit perfect om te doen, want ik ben iemand die aan diverse projecten begint en niet altijd afmaakt. En het geeft mij veel meer voldoening als iets helemaal klaar is. 
Vervolgens had iemand op een andere fb groep een foto geplaatst van een bear hoody met de vraag of iemand die kon maken. Ook daar zijn leuke opdrachten uit voortgekomen. Dus ik hoef me in de vakantie niet te vervelen ;-). 

Muts met wantjes voor een meisje van 8 maanden

Kleurrijke poncho voor een meisje van 5 jaar

Een bear hoody voor een meisje van 1,5 jaar


En nog een stoere bear hoody voor een meisje van 3 jaar

Ik ga zo weer lekker aan de haak en verder met mijn opdrachten. Wil je ook iets origineels laten maken waarvan er maar 1 is en geen 13 in een dozijn? Stuur mij dan een email en vraag naar de mogelijkheden. Als laatste wil ik jullie nog hele fijne feestdagen wensen en een creatief 2015!

Groetjes, Mariska
1 opmerking: