donderdag 16 oktober 2014

Leuk druk

Helaas veel te lang geleden dat ik een stukje heb geschreven op mijn blog. Maar dat betekent niet dat ik stil heb gezeten, integendeel, ik ben heel druk geweest met veel leuke dingen.
Sinds de zomervakantie ben ik vooral bezig geweest met Studio Dromenvanger wat ik samen doe met Leonie van der Graaf. We hebben o.a. op een braderie en een activiteitenmarkt in Houten gestaan om promotie te maken voor onze haakworkshops en creatieve kinderfeestjes. En wat was dat leuk om te doen! Vooral de enthousiaste reacties doet een mens goed. We zijn lekker bezig met het geven van haakworkshops en  binnenkort staan we op een kidsfestijn in Zeist, maar daarover later meer.


Daarnaast heb ik ook nog lekker gehaakt en ben ik natuurlijk lekker bezig met mijn kids. Want alle clubjes en zwemles is ook natuurlijk weer begonnen. Ik heb een heerlijke poncho voor mezelf gehaakt, lekker voor de koude ochtenden om extra over mijn jasje te doen. Voor mijn dochters ben ik ook een poncho aan het haken, die zal ik binnenkort ook showen op mijn blog. 


Ik wens jullie een fijne dag en ik zal weer eens wat meer van me laten horen ;-)

Groetjes, MariskaGeen opmerkingen:

Een reactie posten