vrijdag 16 mei 2014

Onze eerste workshop

Leonie en ik

Afgelopen donderdagavond hebben Leonie (van Lemineetje) en ik onze vuurdoop gehad voor het geven van een haakworkshop. We waren gevraagd om op een Ladies-night van KDV Bibelot te Nieuwegein de dames te leren haken. Het KDV had een speciale avond georganiseerd voor de moeders om die eens in het zonnetje te zetten. Er waren diverse workshops te doen zoals, massage, schilderen, bloemschikken, visagie en natuurlijk haken. Er waren meer dan 30 dames en zo hadden we ruim 2 uur lang steeds 4 a 5 dames aan onze tafel zitten.

Onze workshop tafel

                
 Workshop in het WK kleurenthemaGezellig aan de haak

Sommige leerde het snel, maar er waren ook dames die afhaakte en gauw doorgingen naar een andere workshop :) Het was een zeer gezellige en vooral leerzame avond. Wij hebben veel nieuwe ideeën, tips en trucs bedacht en wat ervaring opgedaan voor een volgende workshop. 
Hou ons vooral in de gaten!


Binnenkort willen we een proefworkshop gaan geven aan mensen die nog NIET kunnen haken, zodat wij van deze ervaring kunnen leren. Wil je daar (kosteloos) aan meedoen? Geef je dan op door mij een mail te sturen. (Ook voor verdere info)

Groetjes, MariskaGeen opmerkingen:

Een reactie posten